• Gratis verzending v.a. €20,-
  • Verzending naar NL & BE
  • Gratis retourneren

Ruilen en Retourneren

Hoe werkt het?

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.


Alle producten die geretourneerd of geruild worden, dienen schriftelijk kenbaar gemaakt te worden.

Dit doet u door een e-mail te sturen naar [email protected]

  • Vermeld hierbij altijd uw ordernummer en uw naam- en adresgegevens.
  • U ontvangt dan van ons een ticketnummer en instructies voor de verzending.
  • Daarnaast dient het product compleet in de verpakking te zitten, onbeschadigd te zijn en voorzien te zijn van de originele (of een kopie van de) factuur.Uitzonderingen:

Producten die niet geruild of geretourneerd kunnen worden, zijn:

  • op maat geassembleerde hardware of andere gepersonaliseerde producten
  • software waarvan de verpakking geopend is
  • nieuwe hardware waarvan de verzegeling (seal) is verbroken
  • telefoonkaarten en belpakkettenRuilen

U kunt een product ruilen binnen 14 dagen na aankoop.Retourneren

U hebt een afkoelperiode van 14 werkdagen - ingaande op de dag na levering - waarin u zonder opgaaf van reden een product kunt retourneren.

Wij zullen de aankoopsom van het product, inclusief eventueel berekende verzend- en betalingskosten terugstorten op het rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft betaald.

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk het aankoopbedrag terug te storten (de maximale termijn hiervoor is 14 dagen). De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.


Online bestellen en offline ruilen/retourneren?

Dat kan: geeft u dit dan aan in uw mail. Vervolgens kunt u het door uw bestelde product in onze winkel ruilen/retour brengen. Een van onze medewerkers zal dan de afhandeling verder voor u verzorgen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »